Αρχική arrow Ποτός
Ποτός
Ποτός
Ποτός
O ΠΟΤΟΣ βρίσκεται στην νότια πλευρά της Θάσου στον κόλπο που βρίσκεται μεταξύ των ακρωτηρίων Κεφαλάς και Αγίου Αντώνίου, 47χιλ. από τον Λιμένα που είναι η πρωτεύουσα και το ένα λιμάνι του νησιού και 28χιλ. από τον Πρίνο που είναι το δεύτερο λιμάνι. Ψαροχώρι την δεκαετία του ’60 έχει μετατραπεί τα τελευταία χρόνια σε ανεπτυγμένο τουριστικό θέρετρο με κύριο χαρακτηριστικό την νυκτερινή ζωή άλλα και την ύπαρξη καταλυμάτων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Έχει μεγάλη παραλία με καθαρά κρυστάλινα νερά γύρω στο 1 χιλ., σε δυο σημεία η παραλία παρέχει οργανωμένη εξυπηρέτηση (ομπρέλες,ξαπλώστρες κτλ.) το πρωτο είναι μπροστά από τον κεντρικό παραλιακό δρόμο όπου βρίσκονται τα εστιατόρια και τα καφέ και το δεύτερο είναι στην ανατολική άκρη (Αγ. Αντώνης) όπου βρίσκονται εστιατόρια και πολυτελή ξενοδοχεία.

potos1s.jpg
Ποτός
Το αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος" απέχει 27χιλ. απο το λιμάνι της Καβάλας, απ'όπου μπορεί κανείς να πάρει το φέρρυ για τον Πρίνο (1,30 ώρα) και 10χιλ. από την Κεραμωτή απ'όπου μπορεί να πάρει το φέρρυ για Λιμένα (30 λεπτά). Τα φέρρυ από την Κεραμωτή για Λιμένα και αντίστροφα το καλοκαίρι έχουν δρομολόγια κάθε μισή ώρα.


 

Καιρός